Temnenje stekel na vozilih

temnenje stekel


  

TEMNENJE STEKEL NA VOZILIH

Smo pooblaščeni vgrajevalci folij za temnenje stekel s strani Ministrstva za promet. Za temnenje stekel vozil uporabljamo le blagovno znamko ARMOLAN za katero smo certificirani vgrajevalci in distributerji s strani ARMOLAN g.m.b.h.  za Slovenijo in Hrvaško. Nudimo 10 letno garancijo na zatemnitev stekel. Stekla lahko zatemnimo do 99%, temnenje stekel izvedemo v enem kosu. Folijo za zatemnitev stekel montiramo za robove dvižnih stekel. ARMOLAN folije za temnenje stekel, zatemnitev stekel imajo 10 letno garancijo in ne spremenijo barve ali oblike. Temnenje vozila, oziroma zatemnitev avto stekel na vozilu pomeni predelavo vozila. Zato je potrebno vozilo odpeljati na homologacijski pregled. Ob zatemnitvi  stekel vam priložimo vso dokumentacijo za vpis v homologacijski karton. Zatemnitev stekel na vozilu pomeni predelavo vozila kar pomeni, da je vozilo potrebno odpeljati na homologacijski pregled. Več si lahko preberete v zakonu za temnenje stekel.Stopnje za zatemnitev stekel vozil:


Ste v dvomih kakšno folijo za temnenje stekel vam naj vgradimo? Zato smo za vas naredili grafični prikaz: temnenje stekel, zatemnitev stekel. Prikaz ponazarja kako bo folija za zatemnitev vozila preprečila pogled v vaše vozilo. Svetujemo vam katero zatemnitev stekel izbrati glede na vaše želje in potrebe. Razlikujemo temnenje stekel glede na namen. Za preprečitev pogledov v vozilo uporabljamo folije za zatemnitev stekel z 20 in 5% prepustnostjo. Lahko pa izberete folije za temnenje stekel, ki rahlo otežujejo poglede v vozilo 30 ali 50% prepustnost in so na videz dosti svetlejše...V največjih primerih svetujemo in vgradimo 20% folijo za zatemnitev stekel, kajti vozilo po temnenju stekel izgleda estetsko in zadošča vsem željam lastnika vozila.

temnenje stekel celje
Razlogi za temnenje stekel:

Povečana varnost 

Zatemnitev stekel, temnenje stekel vozil ponavadi ne povezujemo z varnostjo. Ker temnenje stekel pripomore, da so stekla bolj odporna na udarce in praske. lahko trdimo, da temnenje stekel pripomore k varnosti. V primeru nesreče, je verjetno zdrobitve stekel in poškodb zaradi delcev stekla, veliko manjša. Hkrati pa bo zatemnitev stekel pripomore, da bodo vaša stekla med vožnjo veliko bolj odporne na udarce letečih koščkov (kamenja) Povrhu vsega pa bodo tudi vlomilci dvakrat premislili, preden se bodo lotili vlamljanja skozi katero od vaših stekel, saj jih ne bo več tako enostavno razbiti. temnenje stekel nudi zaščito pred vročino in UV žarki

Ste vedeli,da temnenje stekel odbija velik odstotek sončne toplote, kot običajne - tudi do 65 % in več. Razliko boste še posebej občutili na daljših vožnjah in ko boste vaš avtomobil dlje časa pustili parkiranega na soncu.Priporočamo temnenje stekel predvsem staršem zaradi zaščite otrok in tudi vsem lastnikom hišnim ljubljenčkov, ker jim bo temnenje stekel pomagalo pretrpeti vroče trenutke, ki juh preživijo v vozilih. Stekla na katerih opravimo temnenje stekel bodo pripomogla k učinkovitosti klima naprave ter s tem zmanjšale porabo goriva in prispevale k manjši obrabi klimatskega sistema. Tudi lastniki vozil, ki že imajo tonirana stekla se naknadno odločijo za  zatemnitev vozila. Kajti tonirana stekla ne dosegajo rezultatov kot folija za temnenje stekel.

Večja zasebnost

Nekateri lastniki avtomobilov, se odločijo za zatemnitev stekel tudi zaradi večje zasebnosti med vožnjo ali počivanjem v avtomobilu. Tako bodo potniki, ki se odločijo za zatemnitev vozila še posebej na zadnjih sedežih ostali varno skriti pred očmi pešcev in ostalih udeležencev v prometu, vožnja z zatemnjenim taksijem ali limuzino pa bo na ta način še prijetnejša.

Temnenje stekel, zatemnitev stekel cena

Glede cene se temnenje stekel razlikuje na izvedbo in velikost vozila. Cena zatemnitev stekel se ne spreminja glede stopnje oz. prepustnosti folije. Temnenje stekel je cenovno ugodnejša izbira, kot tonirana stekla pri nakupu novega vozila.
Sledite nam