Lepljenje vozil

lepljenje vozil

LEPLJENJE VOZIL, GRAFIČNA OPREMA VOZIL


Grafična oprema vozil oziroma lepljenje vozil je najcenejša promocija in najopaznejša potujoča samo promocija ali reklama, saj z lepljenjem vozil lahko grafično opremimo prav vsa vozila. 

Polepitev, lepljenje vozil lahko opravimo na: osebnih vozil, avtobusov, tovornjakov, gradbene mehanizacije, motorjev, plovilih letalih.
Lahko vam pa polepimo vozilo samo zaradi lepšega izgleda vozila, preobrazbe vozila.. 
Nudimo tudi lepljenje plovil, kot so: čoln, jahta, jadrnica, vodni skuter...

Lepljenje plovil pomeni, da bo plovilo dobilo popolnoma drug izgled in tudi povečala se bo cena le tega.Grafična oprema vozil, lepljenje vozil

Polepimo lahko le določene dele ali pa polepimo celotno površino vozila, kar imenujemo car wrapping. Vozila, na katera je nameščena folija so po razlepitvi nepoškodovana, kajti folija varuje lak pred poškodbami.
(lepljenje strehe, pokrova motorja, zaščitna folija) Širok spekter barv samolepilnih folij nam omogoča, da se z barvo folije najbolj približamo želji strank.


Predhodno pred lepljenjem vam naredimo 3D vizualni računalniški izris polepitve vašega vozila.
Tako vam omogočimo popolno predstavo kako bo izvedeno lepljenje vozil-a. S predogledom imamo možnost tudi do spreminjanja oziroma prilagoditev vaših želja glede grafik,napisov ali nalepk oziroma lepljenje vozil-a.
Vozila lepimo le z najbolj kakovostnimi folijami, ki imajo 7 ali več let garancije ne glede na vremenske razmere. 
Po želji vam izdelamo napis ali logotip, lahko se odločite tudi za celotno lepljenje vozila s slikami in drugimi motivi. Končno oblikovani grafični opremi sledi kvalitetna in natančna montaža, saj je med drugim prav pravilen nanos grafike oz. nalepk izdelka na vozilo pomemben člen pri obstojnosti folije in njeni življenjski dobi.

Zaščitna folija za vozila

 

StoneGuard 280 folija je 200 mikronska zaščitna folija za zaščito vozila, ki varuje vozilo pred poškodbo laka, ki nastanejo zaradi kamenja,prask in odrgnin.

Na vozilu je zaščitna folija popolnoma nevidna. Z lepljenjem vozil-a zaščitimo lahko izpostavljene dele vozila(pragovi, luči, robovi vrat)ali pa zaščitimo celotne dele vozila, kot so pokrov motorja, odbijač...Folijo lahko po poškodbi le te enostavno odstranimo in zamenjamo.


Življenjska doba zaščitne folije je 7 let. Pri ArtisticStudio vam nudimo zaščito barve in laka na vašem vozilu. Stone Guard  zaščitna folija je optično čista, brezbarvna folija. Zaščitna folija v svoji življenjski dobi ne porumeni ali razpade tako,da omogoča najvišjo možno zaščito na poškodbe kamenja, prask in odrgnin. Ko boste vozilo prvič pogledali boste zaščitno folijo zaradi prozornosti najverjetneje spregledali.

Patentirana sestava spodnjega sloja folije vsebuje tudi proti korozijski polimer, ki preprečuje razvoj rje.

 

Na zaščito vašega vozila, kot vgrajevalec nudimo garancijo za celotno življenjsko dobo folije.

 

Montaža- zaščitna folija


Vozilo mora biti pred lepljenjem-vgradnjo dobro očiščeno. Priprava vozila nato obsega čiščenje površine, Razmaščevanje in odstranitev voskov. 

Ko je zaščitna folija nameščena, vozila tri dni ni priporočljivo prati, da se folija v celoti sprime z podlago. Folija za zaščito laka po dveh tednih pridobi svoje končne zaščitne lastnosti in postane čista in obstojna.

Po dveh tednih priporočamo prvo voskanje vozila. Kasneje vozilo normalno čistite in voskate in uporabljate kvalitetne pripomočke za čiščenje.

Lepljenje folije manjših površin opravimo v 1 uri.Sledite nam